Търсене на имоти

Как изглеждат домовете на Лейди Гага и Брадли Купър

„Къде живеят звездите“ е въпрос, който дори да не си задаваме, бихме били любопитни да разберем какъв е неговият отговор. За това и периодично „надникваме“ в жилищата на популярни личности от световния шоубизнес. Колкото и да са популярни, те също са хора като нас и имат своя дом, в който гледат телевизия, заспиват и се събуждат, хранят се и отглеждат своите деца. Преди време ви показахме къщата, в която са снимани една част от сцените на филмовия хит и носител на „Оскар“ за оригинална песен – „Роди се звезда“ с Лейди Гага и Брадли Купър. Сега ще се „разходим“ из техните истински жилища.

Лейди Гага – къща в Малибу за 22,5 млн. долара

 

Разкошният имот на Лейди Гага се намира на брега на океана в Малибу, Калифорния. Тя го е закупила през 2014г. за сумата от 22,5 млн. долара и е бил документиран в биографичния филм, сниман за певицата „Five Foot Two“. Именно там тя се е срещнала с Брадли Купър, когато той й е предложил да участва в продукцията „A Star Is Born“, предава mydomaine.co.uk. В интервю за „Vogue“ звездата споделя, че това е нейното убежище, нейният оазис на мира и цигански дворец.
 
Снимки: realtor.com

Солидното имение обхваща почти 1000 кв.м площ, а прилежащата земя е шест акра. Разполага с пет спални, седем бани, фитнес студио, винарна, кино салон, зала за боулинг и развлечения, и наистина зашеметяваща гледка към Тихия океан. Във външното пространство са обособени зони за хранене и почивка, прекрасен инфинити басейн, конюшна и къща за гости.
 
Снимки: realtor.com

Брадли Купър – градска къща в Манхатън за 13,5 млн.долара„Уест Вилидж“ е районът на Манхатън, Ню Йорк, където Брадли Купър е намерил своя нов дом. Срещу сумата от 13,5 млн.долара, той се е сдобил с градска къща от 20 в., която преди това е била отдавана под наем за 50 000 долара на месец. Имотът е с 4 спални и след придобиването от кино-звездата е бил изцяло реставриран и реновиран. Интериорът вклюва оригинални детайли и луксозни удобства като отопляеми подове, аудио система в цялата къща и автоматизирана система за осветление, управлявана дистанционно.
 
Снимки: variety.com

На последното ниво на пететажната сграда е обособен самостоятелен апартамент с високи тавани, камина, спалня с естествено осветена баня и големи дрешници. През отделен вход се влиза в приземния етаж, оборудван със спалня, дневна и собствена кухня, който е предназначен за гости или помощен персонал.
 

Снимки: variety.com

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини