REAL ESTATE CONSULTING, INVESTMENTS, PROJECT MANAGEMENT.

Търсене на имоти

Еднофамилна къща

  • 120 000 €
  • Къща за продажба
  • Обща площ 283 m2
  • Етажност 2
Актуализиран преди: повече от месец
Площ
Обща площ
283.00 m2
Етажност
Брой етажи на сградата
2

Estate BG има удоволствието да ви предложи: Четириетажна еднофамилна редова къща с гараж (на първо ниво). Имотът е  със супер локация, в непосредствена близост до малък парк/ градина с детски площадки. Намира се на 300м от Италианския лицей и Центъра на Г.Баня, на 400м. от спирка на градския транспорт (автобус 260)

Представлява крайна, една от три редови къщи, разположени в дворно място с площ  515 кв.м.  на ул.Топло изворче 2, Горна Баня.

Къщата е с разпределение:

- партер - гараж, котелно помещение и мазе

- ет.1 - антре, санитарен възел с баня; кухня с трапезария, дневна - големи светли и просторни помещения с изход към вътрешния двор; вътрешна стълба към горния етаж

- ет.2 - две големи и просторни спални, едната от които със собствена тераса; 2 сан. възела - тоалетна с баня, по един за всяка спалня (входът към банята е откъм спалнята)

- ет. 3 - представлява голямо, светло и просторно (едно) помещение, което може да се раздели на две отделни спални; изградена зона за камина (самата камина не е поставена) и едно санитарно помещение (тоалет с баня); На този етаж е имало голяма тераса (ок.30кв.м.), която е затворена и усвоена към жилищната площ. Светла височина на помещенията на етажа - 370см. .

Къщата е топла и светла.  Предлага  се необзаведена.  Нуждае се от частичен ремонт - пребоядисване и освежаване. Всички стени и тавани са облечени (отвътре) с 5см вата и гипсокартон върху конструкция.

 

Всички околни имоти са къщи с дворове, обитаеми и обгрижени, поддържани,..има доста деца наоколо.


За повече информация и огледи, моля свържете се с нас на телефон 0898406505 и посочете оферта номер 21112018К.

 

Агенцията ОСИГУРЯВА БЕЗПЛАТНО СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ ИПОТЕЧНИ БАНКОВИ КРЕДИТИ и всички довършителни ремонти, освежаване.


Работи с колеги: Да

Запитване от сайт
Съгласен съм с Политика за защита на личните данни и Terms на estate-bg.com